Op vrijdag 10 december jl. publiceerde Colliers een nieuw rapport over wijkwinkelcentra in Nederland. En dat bevat goed nieuws. Want wat blijkt: veel wijkwinkelcentra deden het al goed, maar zijn mede door de coronacrisis nóg succesvoller geworden. Hoe komt dat? Volgens vastgoedadviseur Colliers is het succes van wijkwinkelcentra vooral te danken aan het grote aanbod van winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Een succesverhaal is volgens Colliers ons wijkwinkelcentrum – Het Stroink – in Enschede. Twee jaar geleden was dat nog een risicocentrum, nú noemt Colliers het een topcentrum. En daar zijn we bij WPRI uiteraard héél trots op! Benieuwd? Lees dan het hele artikel op RetailTrends.

In 2019 was Het Stroink nog een risicocentrum

Het Stroink in 2021: hét topcentrum van Enschede-Zuid

 

 

 

© Copyright 2019 - WP Retail Invest