Met het slaan van een symbolische eerste paal is donderdag 8 juli jl. de verbouwing en uitbreiding van winkelcentrum Tolberg in Roosendaal officieel van start gegaan. Wethouder Cees Lok van gemeente Roosendaal, Plus-supermarktondernemer Pieter-Jan van Gurp (tevens voorzitter van de ondernemersvereniging) en managing partners Gert-Jan Veldkamp en Roderik Lüschen van WPRI bedienden samen met de nodige extra hulp de speciaal voor dit doel opgestelde historische heistelling.

De symbolische eerste paal voor winkelcentrum Tolberg verdwijnt met vereende krachten in de grond

Gert-Jan Veldkamp van WPRI ging voorafgaand aan de officiële handeling kort in op de voorgeschiedenis van het project. “In 2012 kochten we winkelcentrum Tolberg, een jaar later vond de eerste uitbreiding plaats en twee jaar later liet de nieuwe detailhandelsnota van de gemeente Roosendaal zien dat er inderdaad ruimte is voor nieuwe winkels. Weer twee jaar later, in 2017, tekenden we uiteindelijk de realisatieovereenkomst met de gemeente. En nu – inmiddels alweer vier jaar later – kunnen we dan toch eindelijk op feestelijke wijze de start van de verbouwing en uitbreiding van winkelcentrum Tolberg inluiden. dat is ene mijlpaar waar we zeer blij mee zijn. Ook wethouder Cees Lok en ondernemer Pieter-Jan van Gurp gaven aan zeer blij te zijn met de uitvoering van de plannen voor het winkelcentrum. Van Gurp verwoordde het treffend: “Het was een zware bevalling, maar het wordt een mooi kindje”.

Belangstelling?
Bezoek dan de speciale projectwebsite van winkelcentrum Tolberg.

 

© Copyright 2019 - WP Retail Invest