AMSTERDAM, 25 mei 2021 – Recentelijk heeft WP Retail Invest ter versterking van de branchering van haar wijkwinkelcentra en voor een van haar externe opdrachtgevers acht  nieuwe huurders aangetrokken. Een overzicht:

WINKELCENTRUM DUINZIGT – DEN HAAG
Jansen Wijnen huurt sinds april jl. 240 m² winkelruimte in het winkelcentrum. De wijnspecialist biedt een onderscheidend assortiment kwaliteitswijnen (waarvan circa 50% exclusieve eigen import). Het hoge kwaliteits- en serviceniveau van de wijnwinkel sluit naadloos aan bij de doelgroepen in het verzorgingsgebied en de ambities van WPRI om onderscheidende ondernemers te contracteren voor het winkelcentrum. Compact Real Estate Services heeft namens WPRI de verhuur tot stand gebracht en verzorgt tevens het volledige beheer.

WINKELCENTRUM ELSHOFPASSAGE – DUIVEN
Banzai Sushi – een nieuwkomer in de horecamarkt – huurt in het hart van de winkelpassage een commerciële ruimte van 82 m². Het sushi-restaurant is vooralsnog alleen geopend voor take-away en bezorging aan huis. Compact Real Estate Services bracht namens WPRI de verhuur tot stand en verzorgt tevens het volledige beheer van het winkelcentrum.

WINKELCENTRUM HET STROINK – ENSCHEDE
De Viszaak is sinds april jl. gevestigd in een nieuwe winkelunit van 82 m² en biedt een gevarieerd assortiment verse visproducten. Daarnaast beschikt de zaak over een horecagedeelte met een uitgebreid menu voor lunch en diner. JM Optiek is een moderne optiekwinkel (112 m²) met zeer innovatieve (contactloze) oogmeetapparatuur en een uitgelezen aanbod aan lenzen en monturen in elke prijsklasse. Eerder al trok WPRI fietsenzaak Falagro (209 m²) en Restaria Het Stroink (188 m²) aan. Alle verhuurtransacties kwamen tot stand door bemiddeling van Euvermans Bedrijfshuisvesting. Per 1 april jl. heeft Colliers Asset Services B.V. het volledige beheer van het winkelcentrum. NIBC heeft het winkelcentrum gefinancierd.

De Viszaak en Restaria Het Stroink zijn beide gevestigd in de nieuwbouw van winkelcentrum Het Stroink in Enschede.

WINKELCENTRUM TOLBERG – ROOSENDAAL
Boerderij Luysterburg opent eind mei a.s. in samenwerking met Innovend uit Oud-Gastel een unieke onbemande boerderijwinkel van 75 m² in het winkelcentrum. De winkel wordt ingericht met een serie modulaire – en deels gekoelde – verkoopautomaten en een centrale digitale betaalzuil. Het assortiment bestaat uit groenten, fruit, eieren en zuivel van louter lokale agrarische bedrijven. MVGM Bedrijfsmakelaars Breda bracht de verhuurtransactie namens WPRI tot stand.

NOORDSTRAAT 16 – BURGH HAAMSTEDE
Onlangs heeft WPRI de voormalige Spar-winkel (circa 1.100 m²) op de locatie Noordstraat/Kriekemeet in het centrum van Haamstede – die WPRI  in 2020 namens Market Plaza had aangekocht – verhuurd aan ALDI. Binnen enkele weken zal Aldi haar deuren openen voor publiek.

 

© Copyright 2019 - WP Retail Invest