De uitbreiding van de Albert Heijn supermarkt van Market Plaza en de herontwikkeling van de locatie Dreef/Nieuwstraat in Bruinisse verloopt geheel volgens planning. De bouw van de eerste twee fasen is in volle gang.

Fase 1 van het project omvat de realisatie van een nieuw winkelgebouw met twee winkelunits (circa 289 m² en 115 m² bvo) op de begane grond en drie appartementen op de verdieping en het uitplaatsen van Etos en Gall & Gall – eveneens onderdeel van Market Plaza – naar de nieuwe winkelunits. Fase 2 betreft het vergroten Albert (tot circa 1.740 m² bvo) door het realiseren van nieuwbouw aan de voorzijde en het toevoegen van de vrijgekomen winkelunits van Etos en Gall & Gall.

Naar verwachting zullen de nieuwe winkels eind maart 2020 worden opgeleverd. Ook de aanleg en inrichting van een nieuw parkeerterrein verloopt volgens planning. De oplevering van het parkeerterrein staat eveneens gepland voor eind maart 2020.

Uitbreiding Albert Heijn Market Plaza in volle gang

Winkels en appartementen in aanbouw

Aanleg nieuw parkeerterrein

 

© Copyright 2019 - WP Retail Invest