DEN HAAG – Waar voorheen drogisterij Valentin was gevestigd, vond op woensdag 2 september jl. aan het Willem Royaardsplein de feestelijke opening van een nieuw filiaal van Etos plaats. Om de opening feestelijk te begeleiden met een heerlijk bakje koffie, was vanaf 09.00 uur een professionele barista aanwezig. De komende weken zullen in het teken staan van diverse openingsacties zijn. Zo waren op zaterdag 5 september jl. bijvoorbeeld een visagiste van Etos én een nagelstyliste van L’Oréal Paris aanwezig om klanten vakkundig te adviseren. Dankzij het in groten getale toegestroomde publiek verliep de openingsdag buitengewoon succesvol.

Welkome aanvulling voor Duinzigt
Het nieuw Etos-filiaal is een welkome aanvulling voor winkelcentrum Duinzigt, waar in de directe omgeving al geruime tijd geen drogist meer aanwezig was. De fraaie winkel heeft een oppervlakte van circa 175 m2 op de begane grond en biedt een ruim assortiment kwaliteitsproducten voor jong en oud.

Klant- én servicegericht
“Ik verwacht dat we goed zullen kunnen inspringen op het publiek in de directe omgeving”, aldus Fatna Habti, franchiseneemster van het nieuwe Etos-filiaal. “Onze klanten zijn hoogopgeleid en verwachten de nodige deskundigheid en service van ons en dat kunnen we zeker bieden. Zo hebben we altijd gecertificeerd personeel in de winkel staan en is er gedurende de week altijd een drogist of een assistent aanwezig om het juiste advies te kunnen geven. Ook vindt er jaarlijks bijscholing plaats voor het personeel, zodat we onze deskundigheid kunnen blijven waarborgen.”

Fatna Habti vervolgt: “Daarnaast passen we ons assortiment aan onze doelgroep aan, zodat we te allen tijde het juiste product kunnen aanbieden. Onze service stopt bovendien niet in de winkel: mochten klanten om welke reden dan ook niet naar ons toe kunnen komen, dan leveren we de producten desgewenst bij hen thuis af.”

TE-Adv-188x139.indd

Welkome publiekstrekker
De komst van het landelijke bekende Etos naar winkelcentrum Duinzigt past uitstekend in de strategie van winkelcentrumeigenaar WP Retail Invest. “Een wijkwinkelcentrum als Duizigt hoort gewoon een goed gesorteerde drogisterij te hebben”, stelt Roderik Lüschen namens WPRI.

“We zijn dan ook erg blij met de komst van Etos. Niet alleen voor de bewoners van de wijk Duinzigt en omgeving, maar zeker ook voor de zittende winkeliers. Een publiekstrekker als Etos brengt immers meer publiek naar het winkelcentrum en daarvan profiteert iedereen.”