ROOSENDAAL – Op woensdag 27 november jl. is de geheel vernieuwde supermarkt PLUS Van Gorp na een ingrijpende verbouwing heropend. De vernieuwde PLUS supermarkt is 400 m² groter geworden en meet nu maar liefst 1.600 m². Met PLUS Vastgoed is een huurovereenkomst getekend voor 15 jaar.

PLUS nieuw 03Winkelcentrum Tolberg omvat na deze uitbreiding 5.000 m² winkelruimte die – naast de PLUS supermarkt – landelijk bekende huurders biedt als Albert Heijn, Marskramer en Gall & Gall. Voor de couleur locale zorgen onder meer een slager, een bakker, een groenteboer, een bloemenzaak, een drogist, een kantoorboekhandel, een dierenwinkel, een Foodplaza, een damesmodewinkel en een kapper.

Eigenaar WP Retail Invest hanteert sinds zij begin 2012 eigenaar werd een uitzonderlijk actief asset management. Dit heeft binnen 2 jaar geresulteerd in de volgende ’plussen’:

  • 11% hogere jaarhuur
  • 3 maanden langere contracthuur
  • 71% huuraandeel landelijke retailers

Momenteel voert WPRI met gemeente Roosendaal een haalbaarheidsonderzoek uit naar de verdere versterking en uitbreiding van dit belangrijke centrum met (onder andere) een additionele 1.600 m2 commerciële ruimte, de bouw van een nieuwe gymzaal van 500 m2, renovatie van de bestaande passage en uitbreiding van de parkeerfaciliteiten.

Bron: persbericht WP Retail Invest d.d. 28-11-2013