EINDHOVEN – Een particuliere belegger heeft in december 2012 winkelcentrum ‘t Schoot, gelegen aan de St. Trudostraat en de Strijpsestraat in Eindhoven, verworven van NSI. Het winkelcentrum omvat circa 2.700 m² winkelruimte en is verhuurd aan onder andere Albert Heijn, Etos, Blokker en een aantal dagwinkels. Boven het winkelcentrum bevinden zich enkele bedrijfsruimten van in totaal circa 700 m² die gedeeltelijk zijn verhuurd.

Het winkelcentrum is gelegen in de wijk Strijp en heeft een wijkverzorgend karakter. Met de Albert Heijn supermarkt en de naastgelegen Lidl heeft winkelcentrum ’t Schoot de belangrijkste trekkersfunctie. De totale huuropbrengst per jaar bedraagt ruim € 405.000,-.

AH TrudopleinDe particuliere belegger werd voor de verwerving inclusief due diligence en de  herontwikkelingsvisie geadviseerd door WP Retail Development & Management BV. Voor de herontwikkeling zijn de particuliere belegger en WP Retail Development & Management een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. WP Retail Development & Management BV – het vastgoedbedrijf van Roderik Lϋschen en Gert-Jan Veldkamp – is de asset manager van WP Retail Invest CV en richt zich daarnaast op (her)ontwikkeling van winkelvastgoed in opdracht van derden.

Bron: Vastgoedvergelijker.nl (23-01-2013)